Ostali sportovi

Kronologija: Soldić deklasirao KSW legendu!

Matej Kačan • subota, 14.11.2020.
Kronologija: Soldić deklasirao KSW legendu!
Foto: Pixsell

Na KSW 56 priredbi su hrvatski borci u zadnje dvije borbe imali polovičan uspjeh. Ivan Erslan nije stigao do titule, dok je Roberto Soldić u prvoj rundi svladao KSW legendu...

KRAJ PRVE RUNDE, POBJEDA SOLDIĆA!!!: Soldić je nakon početnog ispitivanja snaga srušio Materlu dva puta i ozbiljno ga uzdrmao, ali nije završio meč odmah, već je oprezno čekao. Zadao je na nogama gdje je jači još par ozbiljnih udaraca, ali se i Materla oporavio i dojma smo da je velika prilika propuštena u prve dvije minute. No, do kraja je Materla sve teže držao gard, Soldićevi udarci su prolazili u lice i napravili posjekotinu, ali i nogom u jetru i nakon serije je 20 sekundi prije kraja sudac morao prekinuti meč.

Borba je počela!

PRIJE BORBE SOLDIĆ - MATERLA:

Soldić je već svojevrsna legenda KSW-a i neslužbeno najpopularniji nepoljski borac u organizaciji, a ovom prilikom KSW prvak u velteru za glavnu borbu večeri ide u novu kategoriju, srednju gdje se bori s još jednom legendom sporta, Michalom Materlom.

Narkun je agresivno krenuo u drugu rundu te je krošeom srušio Erslana te borbu odveo na pod gdje je jači i odmah je riješio gušenjem. Ovo je peta obrana naslova za Poljaka po čemu je rekorder, dok je Hrvat propustio priliku za naslov.

KRAJ DRUGE RUNDE I KRAJ MEČA: Narkun je krenuo lijevom nogom, a onda je i srušio hrvatskog borca na parter gdje je jači i "uzeo" mu je leđa. Krenuo je u gušenje i borba je nažalost prekinuta nakon manje od minute u drugoj rundi

KRAJ PRVE RUNDE: Erslan je našao distancu i uz početno ispitivanje snaga se borba vodi na nogama i u boksu gdje je Hrvat mnogo bolji od Narkuna. Erslan je agresivniji, nekoliko udaraca je sjelo i možemo biti vrlo zadovoljni prikazanim.

Borba je počela!

PRIJE BORBE:

U pretposljednjoj borbi KSW 56 priredbe u Poljskoj, uvjerljivo najveću borbu karijere ima Ivan Erslan. 28-godišnji hrvatski borac se bori za titulu u poluteškoj kategoriji protiv Tomasza Narkuna, prvaka koji traži petu obranu naslova i želi postati rekorder po broju obrana naslova.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!