Nogomet

Deschamps: 'Mbappe se vraća za Švedsku, ponosan sam na igrače zbog prvog mjesta'

Matej Kačan • nedjelja, 15.11.2020.
Deschamps: 'Mbappe se vraća za Švedsku, ponosan sam na igrače zbog prvog mjesta'

Francuski izbornik Didier Deschamps potvrdio je da će se njegova najveća zvijezda Kylian Mbappe vratiti u kadar reprezentacije za susret protiv Švedske u posljednjem kolu Lige nacija...

Nakon ozljede prepona zbog koje je izbivao s terena na dvije utakmice u PSG-u i u posljednje dvije utakmice francuske reprezentacije, Kylian Mbappe se vraća na terene protiv Švedske u posljednjem kolu Lige nacija u utorak.

Francuska je bez njega u prijateljskom susretu poražena od Finske, ali se vratila pobjedom nad Portugalom u Ligi nacija čime je osigurala plasman za završni turnir Lige A. Povratak Mbappea potvrdio je izbornik Didier Deschamps.

"Bit će tamo, spreman je i željan", kazao je Deschamps koji je prokomentirao isusret Francuske i Portugala te veliku pobjedu svoje ekipe. U uzbudljivom susretu u Lisabonu je gol vrijedan pobjede zabio N'Golo Kante.

"Sjajno je vidjeti igrače koji dođu i pobjede. Pobjeda je zaslužena zbog mnogo kvalitetei solidarnosti. Postigli smo cilj, htjeli smo biti prvi. Što god se dogodi u zadnjoj utakmici, ostat ćemo prvi. Dobro je postizati ciljeve, ponosan sam na igrače", poručio je Deschamps.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!