Nogomet

Juranović: 'Nismo ušli dobro u utakmicu, jedva čekamo Split da popravimo greške'

Matej Kačan • nedjelja, 15.11.2020.
Juranović: 'Nismo ušli dobro u utakmicu, jedva čekamo Split da popravimo greške'
Foto: Pixsell

Nezadovoljan porazom Hrvatske od Švedske bio je desni bek reprezentacije Josip Juranović koji je u igru ušao u 41. minuti umjesto Uremovića koji nije mogao nastaviti...

U porazu Hrvatske u Švedskoj, prve natjecateljske minute za reprezentaciju upisao je Josip Juranović. Nekadašnji kapetan Hajduka na radu je u Poljskoj, a nakon nastupa na prijateljskim susretima je ušao u igri za reprezentaciju i u službenom natjecanju.

Juranović je u igru ušao u 41. minuti nakon ozljede Filipa Uremovića, a nakon susreta je prokomentirao tijek.

"'Mislim da smo prvo poluvrijeme loše ušli u utakmicu. Drugo poluvrijeme smo ušli čvršće, bolje i zabili smo gol, šteta što nismo preokrenuli", kazao je desni bek koji priliku za popravak vidi na stadionu koji dobro poznaje. Hrvatska na Poljudu protiv Portugala traži bod i nada se francuskoj pobjedi.

"Bili su čvršći u duelu, uzimali su lopte, ali idemo se okrenuti Portugalu i napraviti sve što je u našoj moći da pobijedimo. Mi smo Hrvatska, viceprvak svijeta, moramo ići samo na pobjedu. Jedva čekamo tu utakmicu da ispravimo greške", kazao je bek Legije.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ludi_dabar15.11.2020. u 16:16
    Vlašić kao . "ne znam u cemu je bio problem"... problem je u tome sto vam je obrana suplja ka svicarski emmentaler.. gledajuci , dugorocno...
    ludi_dabar