Rukomet

Podravka i drugi put poražena od Bresta, Milosavljević ponovno briljirala

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 16.11.2020.
Podravka i drugi put poražena od Bresta, Milosavljević ponovno briljirala
Foto: Pixsell

Rukometašice Podravke upisale su novi poraz protiv Bresta, drugi u tri dana. Nakon dobrog nastupa u subotu i ipak poraza u zanimljivoj završnici, danas je Podravka ipak lakše pala...

Bilo je pitanje može li Podravka ponoviti u kratkom vremenu nastup od subote ili čak otići na razinu više, međutim to se nije dogodilo. Realno bilo je teško i za očekivati, Brest je prejaka ekipa koja je napravila određene promjene u odnosu na prvi susret, a osim toga Podravka je bila neko vrijeme u izolaciji i nije u idealnom stanju.

Sjajan nastup ipak je ponovila Dejana Milosavljević koja je ponovno bila nezaustavljiva i stvorila je velike probleme obrani Bresta.

Podravka je i ovdje pružala otpor i igrala dobro sve do završnice prvog dijela. U 23. minuti još uvijek je bilo 10:10, no u završnici poluvremena Brest je napravio seriju 5:2 i odnio tri gola prednosti na odmor.

U drugo poluvrijeme Brest ulazi serijom 5:0, bježi na 20:12 i priči je bio kraj. U nastavku susreta Podravka je pokušavala izbjeći totalni potop koji joj se na sličan način dogodio protiv Györa i Odensea i uspjele su. Smanjivale su zaostatak do minus pet, ali bolje nisu mogle.

Završilo je 32:25 za Brest koji je potvrdio kako je kvalitetniji protivnik.

Kod Podravke Milosavljević je zabila 11 golova, a kod Bresta Toublanc i Niakate zabile su po šest golova.

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!