Nogomet

Ramos: 'Da je dosuđen još jedan kazneni udarac, naravno da bih pucao'

Mihaela Bradovski • utorak, 17.11.2020.
Ramos: 'Da je dosuđen još jedan kazneni udarac, naravno da bih pucao'

Sergio Ramos u rekordnom 177. nastupu u dresu španjolske reprezentacije promašio je dva kaznena udarca, a Španjolska je remizirala sa Švicarskom 1:1...

Kapetan španjolske reprezentacije Sergio Ramos zabio je 25 kaznenih udaraca u nizu prije nego je protiv Švicarske oba promašio. Ramosa ti promašaji nisu pokolebali i tvrdi kako bi pucao i treći put da se ukazala prilika.

"Da je dosuđen još jedan kazneni udarac, naravno da bih još jednom preuzeo odgovornost i pucao. Da je suprotno, to onda ne bih bio ja", kaže Ramos.

U tom susretu upisao je 177. nastup za španjolsku reprezentaciju i tako prestigao Gianluigija Buffona po broju nastupa za reprezentaciju. Nalazi se na vrhu tog poretka i tu neće stati.

"Velika je čast prestići takvu legendu kao što je Buffon po broju nastupa. Kada počinjete karijeru, ne mislite da možete to ostvariti. Dok god se osjećam dobro, nastavit ću igrati. Moja glava mi to dopušta", ističe Ramos.

Novi nastup stići će već večeras kada Španjolska igra protiv Njemačke odlučujući dvoboj u borbi za prvo mjesto u skupini.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!