Košarka

Klay Thompson se opet ozlijedio, sumnja se na novu dužu pauzu

Matej Kačan • četvrtak, 19.11.2020.
Klay Thompson se opet ozlijedio, sumnja se na novu dužu pauzu

Golden State Warriorsi nikako nemaju sreće. Tek što se vratio treninzima, novu je ozljedu doživio Klay Thompson koji bi prema najcrnjim scenarijima mogao povezati dvije godine van parketa...

Tek što se vratio treninzima nakon ozljede križnog ligamenta u koljenu i pauze od preko godinu dana, Klay Thompson je na treningu opet doživio ozljedu donjeg dijela desne noge, iste one na kojoj je pukao ligament u doigravanju 2019.

Prve prognoze i navodi NBA insajdera su govorili da izvori iz Warriorsa nisu optimistični po pitanju oporavka i težine ozljede, ali će se više znati nakon što Thompson odradi sva potrebna medicinska testiranja. U najgorem se scenariju sumnja na puknuće Ahilove tetive.

Ta bi opcija izbacila Thompsona s terena na novih nekoliko mjeseci i praktički bi povezala dvije godine bez NBA košarke za sjajnog šutera Warriorsa. Njegova je ekipa prošle sezone pretrpjela njegovu ozljedu, teže probleme i za Stepha Curryja i Draymonda Greena te odlazak Kevina Duranta.

Zbog svega toga su finalisti iz 2019. pali na dno lige i imali su drugi izbor na ovogodišnjem NBA draftu, a uz to se povratkom svih tih zvijezda očekivao juriš na titulu. No, nova Thompsonova ozljeda to stavlja u veliku opasnost.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!