Nogomet

Majer: 'Najbolja utakmice ove sezone'; Petković: 'Imamo još dvije utakmice, nije još gotovo'

Jan Šneler • četvrtak, 26.11.2020.
Majer: 'Najbolja utakmice ove sezone'; Petković: 'Imamo još dvije utakmice, nije još gotovo'
Foto: Pixsell

Nakon velike pobjede nad Wolfsbergerom, igrači Dinama izrazito su sretni izvedbom u četvrtom kolu Europske lige, ali jednako tako svjesni da ih očekuje još posla...

Prije početka grupne faze Europske lige plan je bio jasan. Pokušati uzeti što više bodova najjačima i u dva susreta s austrijskim Wolfsbergerom odnijeti svih šest bodova.

Nogometaši Dinama u tome su uspjeli, trenutno su na osam osvojenih bodova i imaju dvije meč lopte u rukama. Večeras su odigrali dobru utakmicu i potpuno zasluženo slavili.

"Jako bitna pobjeda, usudio bih se reći najbolja utakmica ove sezone. Bili smo opasni od početka do kraja i napokon pokazali koliko smo dobri", rekao je strijelac prvog pogotka Lovro Majer.

Premda je u jednoj situaciji nepotrebno igrao petom umjesto da "podere" mrežu, Bruno Petković kasnije se upisao u strijelce i konačno zabio u Europskoj ligi ove sezone.

"Uvjerljiva i zaslužena pobjeda jer smo odigrali odličnu utakmicu. Odradio sam zadatak koji mi je zadan i težio tome da igram jednostavnije nego inače. Imamo još dvije utakmice i ništa nije gotovo", istaknuo je Petković.

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!