Nogomet

Rožman: 'Odigrali smo utakmicu na visokoj razini'

Jan Šneler • petak, 27.11.2020.
Rožman: 'Odigrali smo utakmicu na visokoj razini'

Premda je upisala poraz od Napolija (2:0) u četvrtom kolu Europske lige, Rijeka je prikazala dobru igru koja nudi optimizam za nastavak sezone...

Rijeka niti nakon četiri odigrana kola Europske lige nema osvojenog boda, a upravo večeras hrvatski sastav odigrao je solidan susret. Bilo je vidljivo da je talijanska momčad jača, čak i bez nekolicine pojedinaca koji su ušli u završnici, ali Rijeka je prikazala hrabru igru.

"Čestitam igračima jer smo odigrali utakmicu na visokoj razini, na našem maksimumu. Pokazali smo disciplinu i zajedništvo koji su potrebni na europskoj razini. Nismo sretni zbog poraza, ali bili smo na maksimalnoj razini i čestitam svima", rekao je trener Siniša Rožman.

Slovenski trener na klupi Rijeke može biti zadovoljan pristupom svojih igrača, a da je bilo malo više koncentracije u prvom dijelu, Rijeka je na odmor mogla i bez primljenog pogotka. Rijeku očekuju još dva ogleda u Europskoj ligi, ali i rezultatski puno važniji nastavak HT Prve lige.

"Siguran sam da će jedna od ovih momčadi koje prođu skupinu biti kandidati za naslov Europske lige. Treba biti pozitivan, raditi u istom ritmu i u preostale dvije utakmice skupo prodati kožu", dodao je trener Rijeke.

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!