Rukomet

Najveći pehist među rukometašima opet ozlijeđen: Domagoj Pavlović propušta i Svjetsko prvenstvo

Branimir Korać • utorak, 01.12.2020.
Najveći pehist među rukometašima opet ozlijeđen: Domagoj Pavlović propušta i Svjetsko prvenstvo
Foto: Pixsell

Nevjerojatan je niz pehova koji prate Domagoja Pavlovića kroz igračku karijeru. Kada se napokon činilo da je zdrav, spreman i važan kandidat za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Egipat, stigla je nova ozljeda...

Lino Červar bio je zadovoljan što je Domagoj Pavlović ostavio ozljede iza sebe i ozbiljno je računao na njega uoči Svjetskog prvenstva u Egiptu. Međutim neće moći na njega računati.

Pavlović je na treningu uoči dvoboja protiv Bergischera koji je Melsungen odradio i dobio za vikend rezultatom 32:31, zaradio ozljedu stopala zbog koje će morati duže vrijeme pauzirati.

Kako stoji u objašnjenju, Pavlovića očekuje šest tjedana konzervativne terapije i tek tada se može započeti s postupnim povećanjem opterećenja ovisno o boli koja se javlja.

Očekuje se kako Pavlovića neće biti na parketu barem do ožujka što znači da za njega još jedno veliko natjecanje zbog ozljede odlazi u nepovrat.

I uoči prošlog Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj zaradio je tešku ozljedu i to u isto vrijeme kao i sada. Prije točno dvije godine zaradio je težak lom noge u 30. sekundi susreta protiv Kiela u dvoboju s Domagojem Duvnjakom, a sada mu se ozljeda dogodila na treningu.

Šteta, u Melsungenu je igrao dobro, Gudmundur Gudmundsson mu je sve više vjerovao, a i Červar ga je vratio u reprezentaciju. Na žalost, stigla je nova ozljeda.

FOTO: Davor Javorović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!