Nogomet

Kutak za kladioničare: Zašto Atletico ima dobre šanse protiv Bayerna, a Salzburg u gostima u Moskvi

Branimir Korać • utorak, 01.12.2020.
Kutak za kladioničare: Zašto Atletico ima dobre šanse protiv Bayerna, a Salzburg u gostima u Moskvi

Liga prvaka ulazi u svoju završnicu pa su tako danas na rasporedu susreti petog kola u četiri skupine...

Atletico Madrid - Bayern

Utakmica večeri u Ligi prvaka, iznimno bitna utakmica za Atletico. Bayern je već osigurao prvo mjesto u skupini, stoga je Hansi Flick odlučio pružiti odmor igračima poput Neuera, Lewandowskog, Goretzke, pa kada tu još ubrojimo i one koji nedostaju zbog ozljeda, jasno je da Bayern ne dolazi u tako goropadnom i jakom sastavu. S druge strane Atletico igra sjajno u španjolskom prvenstvu, a ovdje je u dosta nezgodnoj situaciji i ima samo pet bodova. Pobjeda mu je imperativ bez obzira tko stoji na drugoj strani.

Prognoza: Pobjeda Atletica

Koeficijenti (Supersport) Pobjeda Atletica 2.10, neriješeno 3.80, pobjeda Bayerna 3.80

Šahtar - Real Madrid

Rezultati i igre Reala su ispod očekivanja, dosta toga ne izgleda dobro, ali niti ne ide na ruku Zinedineu Zidaneu. Nervoza je očita, čak ju je i Zidane počeo pokazivati sve više, a u Kijev dolazi oslabljen, ali s imperativom pobjede. Šahtar ga je svladao u Madridu i najavio kako neće sve biti blistavo za Real ove sezone, no Ukrajinci imaju dosta mana koje se mogu iskoristiti što je najbolje pokazala Borussia (M) koja ih je u zadnja dva kola svladala sa 6:0 u Ukrajini i 4:0 u Njemačkoj. Vrijeme je i da Real pokaže nešto više.

Prognoza: Pobjeda Reala

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Šahtara 7.00, neriješeno 5.00, pobjeda Reala 1.55

Lokomotiv Moskva - Salzburg

Salzburg svi hvale zbog igre, atraktivnosti, otvorenosti, ali u svemu tome Austrijanmci se malo zaborave i obrana pati. Dosad su primili čak 14 golova što je najviše među svim klubovima u Ligi prvaka, imaju tek jedan bod, ali sada moraju do pobjede. Lokomotiv ima probčlema s koronavirusom i to dio važnih igrača neće biti treneru Nikoliću na raspolaganju. Nema sumnje da će Salzburg opet napasti, samo je pitanje može li zabiti više nego primiti. Mi vjerujemo da može. Ovaj put.

Prognoza: Pobjeda Salzburga

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Lokomotiva 5.30, neriješeno 4.50, pobjeda Salzburga 1.70

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!