Nogomet

Flick: 'Prezadovoljan sam rezultatom, mladi igrači bili su jako dobri'

Branimir Korać • srijeda, 02.12.2020.
Flick: 'Prezadovoljan sam rezultatom, mladi igrači bili su jako dobri'

Iako je ovo bio puno važniji dvoboj za Atletico, što se vidjelo i po sastavima, Bayern je neporažen napustio Wandu Metropolitano...

Bayern je značajno oslabljen nastupio u Madridu, ali unatoč tome stigao je do remija iako je mogao nastupiti opušten i bez imperativa dok je Atleticu pobjeda bila iznimno važna. Hansi Flick nije skrivao zadovoljstvo nakon susreta.

"Prezadovoljan sam rezultatom. U drugom smo poluvremenu pokušali preokrenuti utakmicu, ulaskom Thomasa Müllera i Sergea Gnabryja na terenu smo dobili još veću kvalitetu. Oduševljen sam što su naši mladi igrači odigrali prvu utakmicu na ovakvom stadionu. Dobro su odradili svoj posao. Bila je to uspješna večer."

Izostankom Roberta Lewandowskog, od prve minute u dresu Bayerna zaigrao je Eric Maxim Choupo-Moting.

"Atléticu su trebala tri boda, a mi smo napravili puno promjena u momčadi i nismo se predavali. Dali smo sve od sebe, naporno radili i zaslužili remi jer nije realno očekivati da sve teče glatko nakon što napravimo toliko promjena. Možemo biti zadovoljni. Atlético je kompaktna momčad koja je vrlo disciplinirana, to znamo jako dobro, pogotovo kada preuzmu vodstvo. Zato nam je bilo važno vratiti se nakon čega smo imali kontrolu do kraja susreta."

Debi u Ligi prvaka upisao je Alexander Nübel koji je uspješno zamijenio Manuela Neuera.

"Kada zaigrate u Ligi prvaka, to je uvijek dobar osjećaj. Bio sam zaista sretan i jako sam se zabavljao."

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!