Nogomet

Modrić: 'Teško je objasniti što se dogodilo, pogotovo nakon onakvog prvog poluvremena'

Mihaela Bradovski • srijeda, 02.12.2020.
Modrić: 'Teško je objasniti što se dogodilo, pogotovo nakon onakvog prvog poluvremena'

Real Madrid uvalio se u probleme i u zadnjem kolu morat će doći do pobjede kako bi izbjegao ostanak bez plasmana u osminu finala Lige prvaka...

Luka Modrić s madridskim Realom upisao je novi poraz, ovaj put u gostima kod Šahtara 2:0 čime su se Madriđani doveli u dosta neugodnu situaciju po pitanju prolaza u osminu finala. Činilo se kako u Kijevu imaju susret pod kontrolom, ali u drugom dijelu krenuli su problemi.

"Teško je to objasniti, pogotovo nakon izvedbe u prvom poluvremenu u kojem smo igrali prilično dobro i stvorili podosta prilika, ali nismo uspjeli postići gol. Situacija je vrlo teška, ali takva je kakva je. Još je jedna utakmica do kraja i dat ćemo sve od sebe da je pokušamo riješiti u našu korist", istaknuo je Modrić.

Modrić ne gubi nadu, u zadnjem kolu njegova momčad mora svladati u Madridu Borussiju iz Mönchengladbacha.

"Moramo biti pozitivni. Još uvijek imamo jednu utakmicu i borit ćemo se do kraja. Kod kuće smo, a Real Madrid je uvijek dolazio do rezultata kad je trebalo pobijediti, međutim nije dovoljno pričati. Moramo izaći i pokazati to na terenu jer same riječi nisu dovoljne."

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!