Košarka

Bourg deklasirao Veneciju za četvrtu pobjedu

Matej Kačan • srijeda, 02.12.2020.
Bourg deklasirao Veneciju za četvrtu pobjedu
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Srijedu su u Eurokupu iskoristili Bourg i Venezia za odigravanje svog susreta osmog kola u skupini A, a što se Venecije tiče, bolje bi bilo da se i nije pojavila na gostovanju u Francuskoj...

Jedno od ugodnijih iznenađenja u Eurokupu definitivno su košarkaši Bourga. Francuski košarkaši se jako dobro drže u skupini A koja je prepuna zvučnih imena klubova, a četvrtu su pobjedu ostvarili u nadoknađenom susretu osmog kola.

Bourg je dočekao Veneziju koja je na samo dvije pobjede, a tu je i ostala nakon teškog poraza. Bourg je od samog početka postavio visok ritam te je već nakon 10 minuta imao 11 poena viška, a najveći dio posla je obavljen u trećoj dionici s 24:12.

Domaća je ekipa tako sjajnom obranom izgradila svoju prednost do konačnih plus 28 za 87:59 na kraju i ostavila je goste na ispod 60 poena. Bourg je na 4-2 te ima još nadoknada za obaviti, dok je Venezia predzadnja s 2-4.

Danilo Anđušić je vodio pobjednike s 21 poenom, dok je Grk Bramos kod Venezije postigao 13. 13 su kod Bourga zabili Allen i Peacock.

Eurokup, osmo kolo:
Bourg - Venezia 87:59

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!