Rukomet

Šoštarić: 'Još jedna utakmica koja je iziskivala srce'

Branimir Korać • utorak, 08.12.2020.
Šoštarić: 'Još jedna utakmica koja je iziskivala srce'

Treći nastup i treća pobjeda, Hrvatska se nalazi u sjajnom nizu i igra sjajan rukomet. Nakon Mađarske i Nizozemske, poražena je i Srbija...

Hrvatska rukometna reprezentacija upisala je još jednu veliku pobjedu. U Koldingu je pala i Srbija s 25:24 i Hrvatska sa stopototnim učinkom ide u glavnu rundu natjecanja.

Nenad Šoštarić iznimno je zadovoljan nastupima svojih izabranica.

"Još jedna utakmica koja je iziskivala srce. Srbija je jaka ekipa, sve igračice igraju u velikim klubovima, a nama je ovo treća jaka utakmica u nizu. Logično je da bilo grešaka, normalno da odlučuje i taj kondicijski dio. Uspjeli smo zaustaviti njihove glavne igračice, odigrali odličnu 3-2-1 zonu. Uspjeli smo zaustaviti zadnji napad s čovjekom manje i što drugo reći nego skidam kapu curama", zadovoljno govori Šoštarić.

Još jednu odličnu utakmicu odradila je Ćamila Mičijević koja ima veliku minutažu, ali ne posustaje.

"Osjećamo se predobro, fenomenalno, presretne smo, pomalo iscrpljenje i psihički i fizički. Napravile smo ogroman posao u prvoj fazi, sad ćemo se odmoriti tri dana, smiriti. Znamo što nas čeka u drugoj fazi, dat ćemo sve od sebe, pripremit ćemo se i nadamo se što boljem plasmanu."

FOTO: HRS / Stanko Gruden / kolektiffimages

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!