Nogomet

As: 'Sva djeca žele biti napadači i zabijati golove dok ne vide Modrića'

Matej Kačan • četvrtak, 10.12.2020.
As: 'Sva djeca žele biti napadači i zabijati golove dok ne vide Modrića'

Nakon velike pobjede Real Madrida nad Borussijom Mönchengladbach i plasmana u nokaut fazu, španjolski list As je u ocjenama igrača Reala posebno nahvalio Luku Modrića...

Golim okom je bilo vidljivo u srijedu da je Luka Modrić bio jedan od najraspoloženijih na terenu u susretu Real Madrida i Borussije Mönchengladbach. Realu je za miran put u nokaut fazu trebala pobjeda, a Modrić je proigrao kad je bilo najvažnije.

Modrić je statistički dominirao u dodavanjima, duelima, kreiranju, a samo ga je nesreća spriječila da u čak dvije sjajne šanse postigne pogodak. Prvo je zatresao vratnicu, a onda je svirano i zaleđe kad je napokon zabio gol.

Ocjene igračima Reala je u pobjedi podijelio španjolski list As, a Modrić je od španjolskih kolega dobio najviši moguću ocjenu - čistu desetku. Uz to je išao i komentar na igru:

"Sva djeca žele biti napadači i zabijati golove, sve dok ne vide prvo poluvrijeme poput onog hrvatskog čarobnjaka i promijene mišljenje. izložba organizacije, inteligencije, distribucije, prisutnosti, izložba nogometa. Sommer i vratnica su ga udaljili od jednog pogotka, a Varane u zaleđu od drugog, ali nije važno. Ovog tjedna je 89 posto čitatelja podržalo novi ugovor za njega, postavite isto pitanje večeras i bilo bi 100 posto", hvalospjeve nije štedio As.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!