Rukomet

Ana Debelić u najboljoj postavi Europskog prvenstva

Branimir Korać • nedjelja, 20.12.2020.
Ana Debelić u najboljoj postavi Europskog prvenstva

Kao nagradu za sjajne igre na ovom Europskom prvenstvu, Ana Debelić izabrana je za najboljeg pivota na ovom natjecanju...

Uoči posljednjeg dana Europskog prvenstva rukometašica izabrana je i idealna sedmorka Prvenstva. U njoj je bilo mjesta i za jednu hrvatsku igračicu i to Anu Debelić.

Debelić je u jakoj konkurenciji nekoliko vrhunskih pivota zaradila mjesto u sedam najboljih, potvrdila je visoku formu i u susretu za treće mjesto gdje je sjajna bila i Katarina Ježić čime Hrvatska ima dva sjajna pivota u svakom trenutku.

Najbolja vratarka je Sandra Toft koju je u susretu za treće mjesto potpuno zasjenila Tea Pijević, Toft je skupila samo tri obrane i primila 17 golova, a Pijević je bila na 15 obrana i skoro 50 posto uspješnosti.

Na lijevom krilu je Norvežanka Camilla Herrem, a na lijevom vanjskom Ruskinja Vladlena Bobrovnikova. Najbolji srednji vanjski je Norvežanka Stine Oftedal, njena sunarodnjakinja Nora Mork je najbolji desni vanjski, a najbolje desno krilo je Jovanka Radičević iz Crne Gore.

Dankinja Line Haugsted je najbolja obrambena igračica, a MVP Prvenstva je Francuskinja Estelle Nze Minko.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!