Rukomet

Milosavljević: 'U nama je proradio još neki inat nakon podcjenjivanja iz danskih medija'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 21.12.2020.
Milosavljević: 'U nama je proradio još neki inat nakon podcjenjivanja iz danskih medija'
Foto: Pixsell

Posljednja koja se pridružila reprezentaciji u Danskoj, Dejana Milosavljević, također je isticala kako je ovo neočekivan uspjeh...

Nijedna od ovih rukometašica nije navikla na ovakve svečanosti, dočeke, ali zaslužile su. Za Dejanu Milosavljević ovo je neopisiv osjećaj.

"Neopisiv osjećaj, nismo mogli ni sanjati o ovako velikom uspjehu tako da jednostavno nemam riječi. Ne znam kako bih opisala osjećaje i kada vidim sve okupljene ovdje, ovo je nešto nestvarno, nijedna od nas nije navikla na ovako nešto."

Hrvatska je protiv Danske odigrala maestralnih 30 minuta, u drugom poluvremenu potpuno ju je razbila.

"Možda je proradio još neki inat nakon što su svi danski mediji podcjenjivački se postavili. Jednostavno smo rekle da je ovo utakmica za nas i da ćemo uživati, dati sve od sebe kao i do tada."

Nakon ovog uspjeha, Milosavljević se nada boljim danima za hrvatski ženski rukomet.

"Mislim da je ženski rukomet u Hrvatskoj dosta podcijenjen u odnosu na muški, ali niti rezultati nam dosad nisu baš išli na ruku. Nadam se da će ovo sve okrenuti i da će se sve dići na višu razinu te da ćemo ostvarivati bolje rezultate."

Igračica Podravke dodaje kako je cijela ova situacija s koronavirusom dodatno zbližila igračice.

"Kemija je uvijek postojala, ali nakon svega ovog s koronavirusom pokazali smo još veće zajedništvo, bile smo na istom mjestu, od nula do 24 zajedno, tako da se dogodio taj neki klik koji je bio potreban."

FOTO: Željko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!