Nogomet

Vlašić: 'Samo neka me posluži zdravlje i bit će i boljih utakmica'

Mihaela Bradovski • utorak, 22.12.2020.
Vlašić: 'Samo neka me posluži zdravlje i bit će i boljih utakmica'

Nikola Vlašić proglašen je za najboljeg igrača u Rusiji i to u jakoj konkurenciji igrača koji nastupaju u ruskoj ligi i Rusa koji igraju vani...

U velikom izboru u nkojem sudjeluju svi značajni nogometni čimbenici, Nikola Vlašić proglašen je najboljim igračem koji igra u Rusiji.

"Ova nagrada mi puno znači jer je došla od trenera, sportskih direktora, novinara i navijača, a bio sam najbolji u sve četiri kategorije. I sam osjetim koliko sam napredovao, ali je tako iz godine u godinu. Siguran sam da će sljedeća biti još bolja jer znam koliko naporno radim na sebi, na koliko detalja pazim, samo neka me posluži zdravlje i bit će i boljih utakmica", kaže Vlašić za Sportske novosti.

Vlašić vjeruje kako s CSKA može krenuti u pohod na neki od trofeja, a očekuje ga i nastup na Europskom prvenstvu s hrvatskom reprezentacijom.

"Svjestan sam da će jedna lošija utakmica donijeti i niz loših komentara na moj nastup stoga se moram potruditi da budem sve bolji jer samo tako mogu učvrstiti svoju poziciju. Kada smo kompletni i zdravi, imamo paklenu momčad koja može protiv svih. Ako dođemo na Europsko prvenstvo u kompletnom sastavu, imamo se čemu nadati, itekako."

U kvalifikacijama će Hrvatska igrati protiv Rusije, a opet se glasno spominje da bi Nikola mogao napustiti ovu ligu.

"Volim Rusiju kao zemlju, tu sam doživio puno lijepih trenutaka. Jedva čekam te kvalifikacije, bit će to sjajne utakmice, a Hrvatska je, naravno, favorit. U svakom prijelaznom roku puno se priča o odlascima, a ja si ne želim puniti glavu s takvim stvarima, nisam čak niti na društvenim mrežama. Trenutno sam u Splitu na odmoru, u siječnju kreću pripreme CSKA i to je jedino što me zanima."

CSKA ima ogromne oscilacije tijekom susreta što priznaje i Vlašić.

"Promašujemo previše toga pa nas protivnici kažnjavaju. Primjerice protiv Himkija vodimo na poluvremenu, udarci na gol 14:0 i onda u 50. minuti gubimo 2:1. Ako riješimo te padove u igri, mi smo uz bok Zenitu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!