Košarka

Wall i Cousins vjerojatno propuštaju prvu utakmicu Rocketsa

Matej Kačan • srijeda, 23.12.2020.
Wall i Cousins vjerojatno propuštaju prvu utakmicu Rocketsa

Zbog pojave koronavirusa u ekipi bi Houston Rocketsi mogli biti znatno oslabljeni prije utakmice protiv OKC Thundera kojom će otvoriti sezonu...

Pred nama je druga večer NBA sezone u kojoj će većina ekipa odigrati svoju prvu utakmicu. U svom susretu će Houston Rocketsi biti znatno oslabljeni jer je pronađen trag kontakta koronavirusa u ekipi te je nekolicina igrača poslana u izolaciju.

Među njima su navodno i John Wall te DeMarcus Cousins koji su bili u kontaktu sa zaraženom osobom. Wall je navodno već testiran i dobio je negativan nalaz, ali je svejedno poslan kući i vjerojatno ga neće biti na terenu.

Rocketsi otvaraju protiv Oklahoma City Thundera, a u pitanju je i nastup Jamesa Hardena. Naime, izašao je video zapis najveće zvijezde Rocketsa koja je bila bez maske u striptiz klubu, a to krši protokole.

U međuvremenu se pojavila i informacija da je Harden preko ljeta prebolio koronavirus, a javio se i porukom na Instagramu u kojoj govori da nije bio u striptiz klubu, već je podržao pokretanje posla prijatelja. No, ostaje činjenica da je prekršio protokole i vjerojatno ga protiv Thundera neće biti na parketu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!