Košarka

Bursaspor upisao novu pobjedu nad Nanterreom

Matej Kačan • srijeda, 23.12.2020.
Bursaspor upisao novu pobjedu nad Nanterreom
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Košarkaši Bursaspora su nadoknadili još jedan susret u Eurokupu, a u drugoj utakmici protiv Nanterrea u dva dana su upisali novu pobjedu, ovaj put nešto lakšu...

Nastavljaju se nadoknade utakmica prvog kruga košarkaškog Eurokupa, a drugi susret u dva dana su odigrali Bursaspor i Nanterre. Nakon pobjede u produžetku u Francuskoj, Turci su slavili i kod kuće, i to uvjerljivije sa 102:92.

Nanterre je imao 15 poena viška (35:20) nakon prve četvrtine, ali je Bursaspor do poluvremena smanjio na devet razlike, a na ulasku u četvrtu je i izjednačio. Pozitivan ritam domaće ekipe se vidio i u četvrtoj gdje su napadački raspoloženi Turci zabili 30 poena Nanterreu.

Završilo je tako s 10 poena viška za Bursaspor kojem je to tek druga pobjeda u Eurokupu, dok je Nanterre siguran sudionik Top 16. Xavier Munford je s 24 poena vodio Bursaspor, 20 je dodao Oguz Savas.

Johnny Berhanemeskel je kod Nanterrea postigao 20 poena, a Chris Warren je dodao 17. Bursaspor ima za nadoknaditi još jedan susret, onaj s Promitheasom pa je natjecanje u skupini D i službeno zaključeno.

Eurokup, 10. kolo:
Bursaspor - Nanterre 102:92

FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!