Košarka

Rocketsi nemaju osam raspoloživih igrača, odgađa se utakmica s Thunderom

Matej Kačan • srijeda, 23.12.2020.
Rocketsi nemaju osam raspoloživih igrača, odgađa se utakmica s Thunderom

Nažalost, susret druge večeri NBA lige između Houston Rocketsa i Oklahoma City Thundera je odgođen zbog toga što Rocketsi nemaju osam raspoloživih igrača uslijed koronavirusa i izolacija...

Već druge večeri NBA sezone imamo i prvu odgodu zbog koronavirusa te je moguće da već vidimo smjer u kojem bi ova sezona mogla ići. Naime, Houston Rocketsi zbog pojave koronavirusa u ekipi i izolacije prvih kontakata nemaju osam raspoloživih igrača.

To je minimum da bi se prema pravilima NBA odigrala utakmica pa se susret protiv Oklahoma City Thundera odgađa. Naime, koronavirus se pojavio kod novaka Kenyona Martina Jr. koji je morao na novo testiranje.

S njim su u bliskom kontaktu bila trojica suigrača koji su s njim bili na šišanju u njegovom domu te su oni poslani u izolaciju, a među njima su bili John Wall i DeMarcus Cousins. NBA je kazala da su još tri igrača dobila pozitivan ili nekonkluzivan nalaz, a još četvorica su u izolaciji.

Wall i Cousins su negativni, ali su u izolaciji, dok ni James Harden nije dobio dozvolu za nastup zbog kršenja protokola na temelju snimljenog videa. Od ranije Rocketsi imaju Bena McLemorea koji je u izolaciji već nekoliko dana.

Kad se sve to zbroji, Rocketsima nije ostalo dovoljno raspoloživih igrača za rotaciju i nastup pa će morati još malo pričekati na svoj prvi nastup u novoj sezoni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!