Košarka

Kawhi Leonard dobio osam šavova na usnici, Lue: 'Bit će u redu'

Matej Kačan • subota, 26.12.2020.
Kawhi Leonard dobio osam šavova na usnici, Lue: 'Bit će u redu'

Iako je trenutak u kojem je Kawhi Leonard završio na paretu uz obilno krvarenje nakon sudara s Ibakom bio vrlo neugodan i strašan, teških posljedica ne bi trebalo biti...

Navijače LA Clippersa zabrinula je situacija šest minuta prije kraja Božićnog susreta protiv Denver Nuggetsa. Kawhi Leonard se sudario sa suigračem Sergeom Ibakom koji ga je u skoku pogodio laktom te je Leonard završio na parketu uz obilno krvarenje.

Odmah je otišao u svlačionicu i do kraja se nije vratio, ali je rezultat svega tek posječena usnica koja je zahtijevala osam šavova, ali bi Leonard trebao biti u redu i bez težih posljedica. Clippersi su ipak susret trebali završiti bez najboljeg igrača, ali to za Tyronna Luea nije problem.

"Ništa posebno nije bilo rečeno, jednostavno na red dođe sljedeći igrač. Znamo da je Kawhi vrhunski igrač, ali moramo imati stanje uma da ako on više ne može, drugi moraju povući. Nisam ni vidio što je bilo. Bit će dobro, ustao se i odšetao s parketa pa je dobro", kazao je Lue.

S Leonardom je u svlačionici pričao Nicolas Batum koji također smiruje navijače i tvrdi da Leonard neće imati trajnih posljedica, iako je trenutak bio strašan.

"Ne želite da itko tako padne na parket uz krv svuda oko njega i po parketu. Mislim da je dobro, vidio sam ga u svlačionici i bio je OK, no bilo je nekako strašno u prvom trenutku", poručio je Batum.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!