Zimski sportovi

Sudionici Snježne kraljice te HSS doniraju za pogođene potresom

Matej Kačan • petak, 01.01.2021.
Sudionici Snježne kraljice te HSS doniraju za pogođene potresom

Iz vodstva utrke "Snow Queen Trophy" su objavili kako će skijašice i skijaši koji nastupaju na utrci te HSS uplatiti 350 tisuća kuna pomoći za pogođene potresom...

Mnogobrojnim akcijama prikupljanja novca i pomoći za pogođene potresom koji je pogodio Banovinu su se priključili i skijaši i skijašice koji će nastupiti na Sljemenu 3. i 6. siječnja u sklopu slaloma u Svjetskom skijaškom kupu.

"S ciljem ublažavanja posljedica nedavnog razornog potresa koji je pogodio Petrinju, Sisak, Glinu i okolna sela, natjecatelji od prvog do 30. mjesta koji će na ovogodišnjoj ženskoj i muškoj utrci Snježne kraljice osvojiti nagradni fond odriču se deset posto iznosa svoje nagrade, dok će Hrvatski skijaški savez donirati jednaki iznos", kazali su iz organizacije "Snow Queen Trophy 2021".

Donirani iznos ukupno će biti 350 tisuća kuna, a uplatit će se na račun Državne riznice. Na Snježnoj kraljici će prve na stazu slalomašice koje će nastupiti 3. siječnja, a u srijedu 6. siječnja će svoju utrku odraditi i skijaši.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!