Rukomet

[VIDEO] Mamić: 'Idemo dalje, imamo visoke ciljeve'

Matej Kačan • utorak, 19.01.2021.
[VIDEO] Mamić: 'Idemo dalje, imamo visoke ciljeve'
Foto: Pixsell

U drugom poluvremenu je neke važne pogotke za Hrvatsku protiv Katara zabio Marko Mamić koji je uvjeren da će Hrvatska u drugom krugu izgledati još bolje...

Vrlo mirnim i samouvjerenim nastupom je Marko Mamić prokomentirao nastup Hrvatske u skupini i protiv Katara. On je zadovoljan prvim ispunjenim ciljem, ali najavljuje još više ciljeve.

"Dobro je, možda smo imali kiks i nezgodnu utakmicu protiv Japana koji je iznenadio cijelu grupu svojom brzinom i pokretljivosti, mi smo tamo izvukli bod i bolje prošli. Sad je sve to gotovo, idemo dalje u drugu skupinu i sve je kako smo zamislili prije turnira", kazao je Mamić.

Prvi cilj je ostvaren, ali ih pred reprezentacijom ima još.

"Imali smo te ciljeve koji su veliki i imamo veliki pritisak jer su se mnoge stvari promiješale, igrači i situacija u Hrvatskoj u svijetu. Nije lako, pripreme smo odradili u kratkom roku, došli smo ovdje i stalno se nešto mijenja i situacija je zbunjujuća. Moram čestitati ekipi jer se tome othrvala i mislim da imamo dovoljno koncentracije za dalje i još neku kvalitetniju igru za veći cilj."

U drugom krugu su definitivni favoriti Danska i Hrvatska, ali to treba opravdati na terenu jer je pokazano da je svaka utakmica teška.

"Složio bih se da smo favoriti, glupo bi bilo pričati da su druge reprezentacije bolje od nas, ali svi danas igraju, to smo naučili. Mi se uopće nećemo opustiti da smo mi neki veliki favoriti i da ćemo 99 posto pobijediti. Moramo u svaku utakmicu ući sa sto posto i jedino to će nas dovesti do cilja. Vidjeli smo i danas, vrlo čvrsta utakmica, igra se na jednu loptu na cijelom turniru po svim skupinama", kazao je Mamić.

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!