RTL video

[VIDEO] Čupić: 'Izgledalo je stvarno korektno, dižemo se utakmicu po utakmicu'

Matej Kačan • četvrtak, 21.01.2021.
[VIDEO] Čupić: 'Izgledalo je stvarno korektno, dižemo se utakmicu po utakmicu'
Foto: Pixsell

Ivan Čupić je također podijelio zadovoljstvo odigranom utakmicom protiv Bahreina, a poručio je da Hrvatska raste iz utakmice u utakmicu i da će sve biti još i bolje...

Dosta zadovoljan pobjedom protiv Bahreina je bio i desni krilni igrač Ivan Čupić. On je istaknuo da je vrlo pozitivan rezultat plod dobre pripreme za Bahrein i provedbe plana u djelo.

"Gledali smo dosta individualno i kolektivno, spremali smo se za njihov napad i odlučili se za 6-0 obranu. Što se tiče napada, to smo gledali jutros s nekoliko igrača i kolektivno i mislim da je to izgledalo stvarno korektno. Utakmicu po utakmicu idemo bolje, uvijek netko ispliva s više golova, bit će i bolje."

Sve je zaintrigirala ideja s Čupićem na desnom vanjskom. Nekima se sviđa, nekima ne, a Čupić je poručio da će za ekipu napraviti sve.

"Igram kako i što ekipa želi. Dva puta sam igrao s Duvnjakom, jednom s Cindrom. Ispratim akciju, pokušavam ne pogriješiti u početku akcije, a poslije može i individualno. Ako ekipa i izbornik od mene traže da igram, igrat ću, a ako traže da sjedim, sjedit ću", kazao je Čupić.

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

FOTO: Slavko Midžior/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!