RTL video

[VIDEO] Čupić: 'Iznenađen sam Červarovom odlukom'

Matej Kačan • subota, 23.01.2021.
[VIDEO] Čupić: 'Iznenađen sam Červarovom odlukom'

Hrvatski krilni igrač i napadački najbolji igrač večeri Ivan Čupić je u izjavi nakon susreta kazao da se želi baviti konkretnim stvarima, a ne stvarima poput pristupa...

Odmah nakon izbornika Line Červara i njegove izjave u kojoj je dao ostavku je pred kamere RTL-a stao Ivan Čupić koji je ostao iznenađen odlukom i izjavom izbornika.

"Iznenađen sam kao i vi, ali ako je to njegova zadnja, on najbolje zna što je najbolje za njega i što je u njegovoj glavi. Bolje da ne kažem ništa, možda sutra ispadnem smiješan. Mogu samo komentirati utakmicu", započeo je Čupić.

Izbornik je govorio o pristupu koji prema njemu nije bio dobar, ali se Čupić ne slaže. On je htio pričati o konkretnim stvarima koje nisu štimale.

"Kad pričam o rukometu, volim pričati o činjenicama i stvarima koje se događaju na terenu. Pristup nije problem, ni na treninzima ni na utakmici, a netko može interpretirati to kako želi. Puno se pričalo o našoj obrani, ali mi primamo samo 20-ak golova, što je u modernom rukometu dovoljno za pobjedu u 95 posto utakmica. Ali, jučer smo imali jako velike probleme u napadu, u kreaciji. U napadu smo izgubili utakmicu, a ne u obrani", kazao je krilni igrač.

On je u napadu jedini vukao u prvom dijelu sa sedam pogodaka, ali je u drugom poluvremenu stao i to je rezultiralo s dugih 15 minuta bez hrvatskog pogotka.

" Loše otvaranje sigurno utječe na ekipu. Svi smo bili ošamućeni iako smo se vratili do poluvremena u život. Ali, u drugom smo poluvremenu zabili tri gola u prvih 20 minuta i pred kraj se uvukla nervoza. Kod nedostatka ideje dolazi u grč i počeli smo dosta griješiti, a oni su ekipa koja stvara pritisak i iskorištava svaku tvoju grešku. Na prepad su nas uhvatili. Imamo dva dana za pripremu utakmice protiv Danske. Iako ne ovisimo sami o sebi, trebamo se boriti dok postoji šansa", zaključio je Čupić.

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

FOTO: HRS / Jozo Čabraja / kolektiffimages

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!