Rukomet

Danci tvrde da su si Slovenci sami krivi, oni oštro opovrgavaju

Branimir Korać • srijeda, 27.01.2021.
Danci tvrde da su si Slovenci sami krivi, oni oštro opovrgavaju

Slovenska rukometna reprezentacija uoči susreta s Egiptom prolazila je kalvariju, igrači su bili u bolovima, imali su velike problavne probleme, a Danci tvrde kako su si sami krivi...

Na žalost jedna od glavnih priča Svjetskog prvenstva u Egiptu vezana je uz zdravstveno stanje igrača i to ne samo vezano uz koronu već i zbog crijevne viroze koja je pomela neke reprezentacije.

Među onima koji su najteže stradali su Slovenci koji tvrde kako to nije obična viroza već da su otrovani hranom. Direktor danske reprezentacije Morten Henriksen poručio je da su si Slovenci sami krivi jer su naručivali pizze izvana. Iz slovenske reprezentacije i Saveza to je odmah demantirano.

"Rukometni savez Slovenije daje službeni odgovor na ovu temu, odbacujući optužbe direktora danske reprezentacije, gospodina Mortena Henriksena. Pojedini igrači jesu naručili pizzu, ali narudžba je postavljena u hotelskom restoranu, unutar organiziranog balona u Kairu, jer nitko tko nije bio testiran nije mogao ući u hotel, a također nitko nije mogao izvan hotela. Neugodni problemi u svakom su se slučaju pojavili unutar balona", stoji u priopćenju.

U svakom slučaju, bilo to od pizze ili nečeg drugog, 12 igrača slovenske reprezentacije osjetilo je teške probavne probleme i u bolovima provelo dan i noć uoči utakmice za prolaz u četvrtfinale.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!