Rukomet

Sagosen: 'Imam osjećaj da smo se bojali neuspjeha'

Mihaela Bradovski • srijeda, 03.02.2021.
Sagosen: 'Imam osjećaj da smo se bojali neuspjeha'

Norveška je podbacila na Svjetskom prvenstvu u Egiptu i nije ušla u borbu za medalje. Sander Sagosen ne traži alibije već tvrdi kako se Norveška uplašila eventualnog neuspjeha...

Sander Sagosen nakon poraza od Španjolske bio je vrlo utučen. Nije mogao pomoći reprezentaciji zbog ozljede zarađene u prvom poluvremenu, a niti u tom prvom dijelu Norvežani nisu izgledali posebno dobro. U svakom slučaju očekivanja nisu ispunjena.

"Ono što smo pokazali na terenu i van njega, nije bilo dovoljno za nešto više, zato moramo biti strogi prema sebi. Teško je, došli smo na Svjetsko prvenstvo sa snom i legitimnom nadom u osvajanje zlatnog odličja, a onda smo ispali puno ranije. Ovo je veliko razočaranje, bilo je jako teško gledati finale u nedjelju", ističe Sagosen.

Sagosen smatra kako je pritisa napravio svoje i da je Norveška tu pala.

"U usporedbi e Europskim prvenstvom prošle godine, niti u jednom trenutku nismo imali onako dobar protok lopte, onakav kakav je primjerice bio kod Šveđana na ovom Prvenstvu. Moramo saznati što se dogodilo i što trebamo napraviti da budebolji. Imamosjećaj da smo se bojali neuspjkeha. Mnogima je bilo novo igrati pod ovakvim pritiskom jer smo ovaj put bili među favoritima. Nije iso igrati pod pritiskom i bez njega."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!