Tenis

Pomor Hrvata u parovima, izgubila i Martić

Matej Kačan • srijeda, 17.02.2021.
Pomor Hrvata u parovima, izgubila i Martić

Crnu srijedu za Hrvate u igri parova na australskom tlu nastavila je i Petra Martić koja je u polufinalu Phillip Island Trophyja u parovima izgubila sa svojom partnericom Anastasijom Sevastovom...

Loš dan za hrvatske tenisače i tenisačice u konkurenciji parova u Australiji je upotpunila i Petra Martić. I ona je igrala polufinale parova na Phillip Island Trophyju, ali je u paru s Anastasijom Sevastovom poražena na pretposljednjoj prepreci do naslova.

Bolje od Martić i Sevastove bile su Francesca Jones i Nadia Podoroska, ista ona Argentinka koja je u Australian Openu porazila Donnu Vekić. Susret je protekao vrlo glatko za Jones i Podorosku koje su svoje obveze riješile u samo dva seta i 59 minuta.

Imale su Martić i Sevastova priliku u prvom setu kad su oduzele servis i povele s 3:2, ali odmah potom gube oba svoja servis gema i gube prvi set sa 6:3, dok su u drugom prosuli 15:40 i tri break prilike pri 2:1 te su opet potom izgubile dva servis gema i sve gemove do kraja te su izgubile sa 6:2.

Phillip Island Trophy, polufinale parova (Ž):
F. Jones/N. Podoroska - P. Martić/A. Sevastova 6:3, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!