Nogomet

Pochettino: 'Odluka slijedi u Parizu'

Matej Kačan • srijeda, 17.02.2021.
Pochettino: 'Odluka slijedi u Parizu'

Iako je PSG odigrao sjajno u Barceloni gdje je pomeo domaćina, trener Parižana Mauricio Pochettino ne smatra da je posao obavljen te najavljuje da će se odluka ipak donijeti na Parku Prinčeva...

PSG je odigrao fantastičnu utakmicu u Barceloni i protutnjao je kroz Camp Nou s 4:1, ali Mauricio Pochettino i dalje ne želi zatvoriti ovaj dvomeč. On želi jednako maksimalan pristup i u uzvratu jer ne bi bio prvi put da Barcelona protiv PSG-a izvede veliki preokret u Ligi prvaka.

"Ovo je samo jedna utakmica. Imamo samo ogromno poštovanje za povijest kluba kao što je Barcelona i za igrače koji su veliki prvaci. Nekad je nogomet ovakav, bude na vašoj strani ili ne. U uzvratu moramo pokazati da smo vrijedni plasmana u narednu fazu", kazao je Pochettino koji je pohvalio i junaka utakmice Kyliana Mbappéa, ali najavljuje da nije sve gotovo:

"Mbappé je sjajan nogometaš i to je pokazao ovdje. Pokazao je predanost i u obrambenim zadacima. Pokazao je velik trud i pored toga što je dao tri gola koja su briljantna. Nekada se utakmice okrenu ovako. Bili smo vrlo efikasni iako smo zaslužili pobjedu. Dvomeč će biti odlučen u Parizu gdje moramo igrati s istim intenzitetom i od prve minute trebamo ići na pobjedu", poručio je Argentinac.

Niti Mbappé se neće zadovoljiti samo pobjedom u prvom dijelu dvomeča. Francuz najavljuje još bolje Parižane koji nakon poraza u prošlosezonskom finalu žele samo trofej i ništa manje.

"Uvijek sam htio dati najbolje za PSG. To je dres koji mi mnogo znači. Nisam uvijek uspijevao u tome i možda ću imati loše utakmice, ali nikada nisam bio netko tko bi se sakrio čak i onda kada griješim. Ovo je pitanje kontinuiteta. Trener je napravio sjajan posao otkako je stigao, ali je nastavio ono što je Tuchel počeo, a on je obavio izvanredan posao izborivši finale Lige prvaka. Postali smo sve jači i jači fizički. Nismo još na vrhuncu naše forme iako je ovo večeras bilo vrlo dobro, ali želimo nastaviti s napretkom kako bismo ponavljali ovakve utakmice", poručio je junak utakmice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!