Nogomet

Marco Rose: 'Moramo ostati uzdignutih glava'

Matej Kačan • četvrtak, 25.02.2021.
Marco Rose: 'Moramo ostati uzdignutih glava'

Trener Borussije M'Gladbach Marco Rose i kapetan Lars Stindl prokomentirali su poraz svoje ekipe od Manchester Cityja i jako težak zadatak u uzvratu...

Nogometaši Borussije iz Mönchengladbacha nisu se dobro proveli u Budimpešti gdje su bili domaćini Manchester Cityju. Gladbach je u većini susreta bio nemoćan, a trener Marco Rose poziva na pozitivan stav, zajedništvo i borbu u uzvratu.

"Moramo ostati zajedno, momci su uložili mnogo u ovu utakmicu i moramo ostati uzdignute glave, vjerni sebi i zaprijetiti im u uzvratu. Večeras smo igrali protiv brutalno dobre ekipe protiv koje smo se trebali boriti. Jako ih je teško zaustaviti kad su u ovakvoj formi. Relativno dobro smo se branili, ali je jako teško kad sve bacaju na tebe", kazao je Rose.

S njim se slaže i kapetan momčadi Lars Stindl koji smatra da za svladati City treba biti hrabriji prema naprijed i donositi savršene odluke.

"Naravno da je City sjajna ekipa. Dobro smo se branili bez lopte, ali kad smo imali posjed nismo bili dovoljno dobri. Nismo bili dovoljno hrabri i napravili smo previše osnovnih pogrešaka i do poluprilika smo došli tek na kraju. Mnogo smo trčali, znali smo da ćemo trebali, ali smo zaslužili poraz. Nismo donosili prave odluke kad su se pokazale šanse za kontru, ali stvarati šanse protiv Cityja i nije tako lako kao što mislite", poručio je Stindl.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!