Košarka

Nuggetsi ponizili Buckse uz sjajnog Jokića, Hawksi slavili nakon promjene na klupi

Matej Kačan • srijeda, 03.03.2021.
Nuggetsi ponizili Buckse uz sjajnog Jokića, Hawksi slavili nakon promjene na klupi

Osim tri susreta u kojima su nastupili hrvatski NBA igrači, u ligi su odigrane još tri utakmice od kojih izdvajamo visoku pobjedu Denver Nuggetsa protiv Bucksa...

Denver Nuggetsi zaista misle ozbiljno. Pokazuju to iznova ove sezone, a pokazali su to i protiv Milwaukee Bucksa u gostima gdje su ponizili svog domaćina s čak 31 poenom razlike. Opet je briljirao Nikola Jokić koji je upisao novi triple-double te je s 37 poena, 10 skokova i 11 asistencija dao svoju najavu za MVP-a.

Giannis Antetokounmpo je bio nešto slabiji nego inače, ali je i dalje ubilježio visoke brojke od 27 poena, osam skokova i tri asistencije. Do prve pobjede nakon promjene na klupi stigli su Atlanta Hawksi koji su u gostima svladali Miami Heat.

Nate McMillan je odmah "stegnuo" obranu pa je Heat ostavljen na samo 80 poena, ali kod Miamija nije bilo Jimmyja Butlera. U njegovom izostanku je Goran Dragić zabio 14 poena, dok je kod Atlante Trae Young imao double-double od 18 poena i 10 skokova.

Vrlo uvjerljiva pobjeda je pripala i Memphis Grizzliesima koji su s 14 poena razlike deklasirali Washington Wizardse te su im ubacili čak 125 poena, a briljirao je Ja Morant s 35 poena i deset asistencija. Kod Wizardsa je Russell Westbrook zabio 23 poena uz 15 dodavanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!