Nogomet

Mamić: 'Bili smo bolji u vrlo dobroj utakmici u kojoj je i Slaven Belupo bio dobar'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 04.03.2021.
Mamić: 'Bili smo bolji u vrlo dobroj utakmici u kojoj je i Slaven Belupo bio dobar'
Foto: Pixsell

Zoran Mamić bio je zadovoljan Dinamovom prezentacijom u susretu protiv Slaven Belupa. Modri su dominirali, ali su otpor gostiju slomili tek u zadnjih 20 minuta...

Dinamo je prošao u polufinale Kupa zahvaljujući pobjedi protiv Slaven Belupa 2:0 u Maksimiru. Modri su odradili posao, nisu dopustili iznenađenje i idu dalje.

"Bili smo bolji u vrlo dobroj utakmici u kojoj je i Slaven Belupo bio dobar ili čak i odličan, međutim nismo mu previše dopustili, jedno tri ili četiri udarca izvana, ali nisu nam ozbiljnije ugrozili gol što je sjajno i što smo opet završili utakmicu bez primljenog gola. Momčad je radila, bila agrsivna i stvarala prilike i poluprilike i na kraju je zasluženo pobijedila", kaže Zoran Mamić.

Dominik Livaković i Lovro Majer nisu konkurirali za nastup.

"I Livaković i Majer su zdravi, ali odlučio sam im dati malo odmora, imamo dovoljno kvalitetnih igračla koji mogu igrati na tako visokoj razini. Zato sam u ove dvije utakmice dao više prilike nekima koji su manje igrali. Bit će toga još, pred nama je zgusnut raspored s puno utakmica i trebamo svakog pojedinca."

Sada slijedi još teži zadatak - Rijeka.

"Očekujemo tešku utakmicu, znamo kako je bilo zadnji put u Maksimiru. Sigurno i ova pobjeda s novim trenerom daje joj samopouzdanje, ali mi vjerujemo u svoju kvalitetu."

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!