Nogomet

Nagelsmann: 'Liverpool je zaslužio proći, bili smo prespori'

Matej Kačan • četvrtak, 11.03.2021.
Nagelsmann: 'Liverpool je zaslužio proći, bili smo prespori'

Leipzig je bio prespor u napadima i imao je uglavnom jalov posjed, ocijenio je tako trener Nijemaca Julian Nagelsmann koji je kazao kako je Liverpool zaslužio prolaz...

Trener Leipziga Julian Nagelsmann je nakon novog poraza i ispadanja od Liverpoola ocijenio kako je njegova ekipa bila prespora i neopasna u napadu. Nagelsmann je otvoreno kazao kako je Liverpool apsolutno zaslužio prolazak i četvrtfinale.

"Mislim da smo zaslužili ispasti, najviše zbog današnje utakmice. Liverpool nije stvarao mnogo pritiska, čekali su iza te su nam prepustili posjed. Nije bilo mnogo emotivnih momenata, ali smo bili prespori u stvaranju akcija, samo smo držali loptu", kazao je Nagelsmann.

Nagelsmann je nezadovoljan time što se energija kojom Leipzig posljednjih nekoliko utakmica igra u Bundesligi nije prenijela na Ligu prvaka pa Leipzig ni izbliza nije djelovao tako okomito i opasno kao inače.

"Mislim da emocionalna kvaliteta koju smo pokazivali u posljednjim utakmicama u ligi i kupu nije pokazana danas. Liverpool je imao neke šanse u prvom dijelu, mi nismo imali toliko šansi u drugom. Mogli smo vidjeti malo respekta u kontri, ali to znači da smo reagirali loše, a onda smo primili prvi gol", ocijenio je, pa nastavio:

"Branili smo se, ali nismo bili dovoljno aktivni i bili smo previše udaljeni od napadača. Onda se mogla vidjeti kvaliteta koju imaju: Jotina asistencija i Salahov sjajan pogodak. Drugim golom je utakmica završila. Ne volimo gubiti, ali nekad morate priznati da je suparnik bolji. Ljuti smo i tužni, ali se fokusiramo na Bundesligu i Frankfurt. Liverpool je zaslužio proći", zaključio je trener Leipzig.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!