Tenis

Rafael Nadal nije prihvatio pozivnicu za nastup u Dubaiju

HINA, Mihaela Bradovski • četvrtak, 11.03.2021.
Rafael Nadal nije prihvatio pozivnicu za nastup u Dubaiju

Rafael Nadal ipak neće nastupiti na velikom turniru u Dubaiju. Iako su mu organizatori poslali pozivnicu, on još uvijek nije spreman za nastup...

Najbolji španjolski tenisač svih vremena 34-godišnji Rafael Nadal odlučio je da neće zaigrati na ATP turniru serije 500 u Dubaiju, koji je na rasporedu sljedeći tjedan, a za koji su mu organizatori ponudili pozivnicu.

"Zahvaljujem organizatorima Dubai Duty Free Tennis Championshipsa na poslanoj pozivnici. Ozbiljno smo razmišljali o tome da zaigram, ali mislim da još nisam spreman za igru", objavio je Nadal na svom profilu na Twitteru.

Vlasnik 20 Grand Slam trofeja i 13 rekordnih naslova na Roland Garrosu posljednji je put igrao u četvrtfinalu Australian Opena, kad je tek drugi put u karijeri na Grand Slam turnirima izgubio meč u kojem je vodio 2-0 u setovima, a autor tog povijesnog preokreta bio je Grk Stefanos Tsitsipas.

Nadal je uoči nastupa na Australian Openu imao problema s bolovima u leđima, što ga je ograničavalo pri treniranju, a propustio je i nastup za reprezentaciju na ATP kupu.

Bio je prijavljen za turnir serije 500 u Rotterdamu, ali je na preporuku osobnog liječnika odustao od nastupa.

Bude li spreman, Nadal bi ponovno trebao biti u akciji od 24. ožujka do 4. travnja, kad je na rasporedu Miami Open, prvi ovogodišnji turnir iz serije Masters 1000.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!