Nogomet

Mourinho: 'Ovo je dobar rezultat ako ćemo biti dobri u uzvratu'

Jan Šneler • četvrtak, 11.03.2021.
Mourinho: 'Ovo je dobar rezultat ako ćemo biti dobri u uzvratu'

Premda je Tottenham zasluženo slavio protiv Dinama (2:0), trener Jose Mourinho ništa ne prepušta slučaju i vjeruje kako će u uzvratu biti teško...

Prvi susret osmine finala Europske lige između Dinama i Tottenhama završio je pobjedom engleskog sastava od 2:0. Potpuno zasluženo slavili su Spursi, ali obzirom da poraz nije težak, Dinamo još uvijek ima šanse u uzvratnom srazu na Maksimiru.

"Vjerujem da bi nas još jedan gol doveo u puno bolju poziciju. Ipak, da ste me pitali prije utakmice je li 2:0 dobar rezultat, rekao bih da je ako ćemo biti dobri u uzvratnom susretu", rekao je za BT Sport Jose Mourinho.

Portugalski trener nahvalio je Dinamo prije susreta, a vjeruje kako njegova momčad još nije izborila plasman dalje. Mourinho je na teren poslao gotovo najjači sastav i to dovoljno govori koliko cijeni Modre.

"Bit će teško u uzvratu. Kod kuće, na svom terenu, Dinamo će biti puno opušteniji i morat će ići na sve ili ništa. Što se tiče Kanea, ne vjerujem da je ozlijeđen. U nedjelju je utakmicu koju svaki igrač želi igrati (derbi s Arsenalom) i mali udarci ga neće zaustaviti. Ne vjerujem da se radi o nečemu iole ozbiljnijem", dodao je Portugalac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!