Košarka

Jovanović: 'Ako dođemo u situaciju da odlučuje jedna lopta, bit ćemo zadovoljni'

Branimir Korać • petak, 12.03.2021.
Jovanović: 'Ako dođemo u situaciju da odlučuje jedna lopta, bit ćemo zadovoljni'
Foto: Pixsell

Pred košarkašima Cibone je jako težak zadatak. U subotu u Dom Dražena Petrovića dolazi podgorička Budućnost, jedan od glavnih favorita za titulu prvaka...

Cibona je počela pokazivati pomake u igri, a koliko je napredovala, moći će pokazati protiv Budućnosti. Jedna od najjačih momčadi regije dolazi u Dom Dražena Petrovića, a Cibosi će pokušati napraviti iznenađenje.

"Dolazi nam u goste jako kvalitetna i dobra ekipa Budućnosti koja je odlično vođena s klupe od strane mog prijatelja Dejana Milojevića. Mislim da su oni ekipa koja je napravljena za najviši plasman i napada ga. Na svakoj poziciji imaju po 2-3 kvalitetna igrača i jako je teško igrati protiv takve ekipe. S druge strane, mi smo u dobrom ritmu, dobro treniramo. I dalje imamo problema sa sastavom, ali i u takvim okolnostima dajemo svoj maksimum i bit ćemo motivirani da predstavimo klub i svakog igrača u najboljem svjetlu. Nadam se da ćemo pokazati dobru košarku i doći u priliku da možda jedna lopta odlučuje. Ako to napravimo, bit ćemo zadovoljni", kaže Cibonin trener Vladimir Jovanović.

Niti u ovom susretu Cibona neće imati na raspolaganju Damiora Markotu, a puno se očekuje od Matea Drežnjaka koji je svkestan koliko je težak posao pred Cibosima.

"Dolazi nam ekipa koja je u dobrom ritmu i ima svoje kvalitete, a to su pokazali i u utakmicama Eurokupa. Jedni su od pretendenata za naslov ove sezone što će značiti da će svaki od nas sutra morati biti na 150%, kako u napadu, tako i u obrani. Dobili smo dosta na samopouzdanju i fokusirat ćemo se na svoju košarku, da odigramo što smo se dogovorili i vrebat ćemo svoju šansu. "

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!