Ostali sportovi

Brady i Tampa Bay očekivano produžili ugovor

Matej Kačan • petak, 12.03.2021.
Brady i Tampa Bay očekivano produžili ugovor

Kao što se i očekivalo, Tampa Bay Buccaneersi i Tom Brady su postigli dogovor oko produženja ugovora pa će aktualni NFL prvaci i najveći igrač ikad zajedno krenuti u pokušaj obrane Super Bowl naslova...

Quarterback Tampa Bayja će i ove sezone biti Tom Brady. NFL prvaci i aktualni MVP Super Bowla te najveći football igrač ikad su postigli dogovor o četverogodišnjem ugovoru koji se pretvara u jednogodišnju suradnju nakon isteka aktualnog ugovora kako bi Bucsima omogućio fleksibilnost pod salary capom.

Brady je uzeo popust za ovu sezone te su Bucsi uštedjeli 19 milijuna dolara koje će potrošiti na zadržavanje većine prošlosezonske šampionske momčadi, a dodatne tri godine su tu kako bi quarterback ipak kasnije primio svoj novac. To znači da će Brady sigurno na Floridi ostati do kraja sezone 2022/23.

Brady je, naime, prošlog proljeća potpisao dvogodišnju suradnju te je ovim ugovorom na te dvije godine dodao još jednu, a Bucsi moraju paziti na svaki dolar jer je jezgri ekipe istekao ugovor, a prije ovog manevra i uštede su bili 7.75 milijuna dolara preko capa.

Nagađa se da bi većinu novostvorenog novca Tampa bay mogao potrošiti na OL-a Shaqa Barretta, a slobodni igrači postaju i Gronkowski, Suh, Brown i ostali. Ako Bucsi izmisle još koji sličan manevar, mogli bi zadržati većinu ekipe te bi takao bili favoriti za obranu naslova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!