Rukomet

Šego: 'Pretvaramo nemoguće stvari u moguće, pokazali smo karakter'

Branimir Korać • subota, 13.03.2021.
Šego: 'Pretvaramo nemoguće stvari u moguće, pokazali smo karakter'
Foto: Pixsell

Hrvatska rukometna reprezentacija uspjela je upisati čudesni preokret i svladati Portugal iako je imala velikih problema i bila na rubu ponora...

Očekivano teška utakmica je iza hrvatse rukometne reprezentacije. Portugal je potvrdio koliko je jak i neugodan, ali Hrvatska je uspjela napraviti veliki preokret.

"Pretvaramo nemoguće stvari u moguće. Jako teška i zahtjevna utakmica, Portugal je odlična ekipa koja igra odličan rukomet. Svi znamo što im se dogodilo i zato su imali ogroman motiv za otići na Olimpijske igre. Igrali su stvarno dobro i u jednom trenutku 20-25 minuta prije kraja utakmice bilo je šest razlike. Ipak pokazali smo da imamo karakter i da možemo stići i minus šest u ključnim trenucima."

"Neke stvari ne krenu onako kako želiš, oni odigraju dobro u obrani, a Portugal je stvarno dobra ekipa, nisu oni bilo tko i najbitnije je da smo izvukli utakmicu." Šego je svjestan kako vratari na ovom turniru ne briljiraju.

"Nije bila neka vrhunska razina niti jučer, a ni danas, sigurno možemo i moramo bolje. Francuzi su jako nezgodna ekipa s 5-6 šutera koji su najjači u Europi, imaju ta nevjerojatna križanja gdje jedan drugome dolaze na čiste šuteve. Praktički ti šutiraju sa 6-7 metara i biraju u koji će kut šutirati što je jako teško i zahtjevno za braniti, dobiješ tako par golova i uđeš u nezgodnu seriju."

Slijedi Tunis, ali sama pobjeda protiv Tunisa neće biti dovoljna.

"Sutra idemo po pobjedu protiv Tunisa i nadamo se da će Portugal izgubiti od Francuza. Francuska igra kod kuće i mislim da to neće biti tako zahtjevna utakmica za nju i da će pobijediti."

FOTO: Slavko Midćor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!