Košarka

Jazz u završnici slomio Boston, Bogdanović dvoznamenkast

Matej Kačan • srijeda, 17.03.2021.
Jazz u završnici slomio Boston, Bogdanović dvoznamenkast

Košarkaši Utah Jazza brzo su se vratili pobjedama. Nakon poraza od Warriorsa, Utah je svladala Boston Celticse te ostaje na vrhu lige...

Najbolja momčad lige Utah Jazz je ostvarila još jednu veliku pobjedu protiv jakog suparnika, ovaj put protiv Boston Celticsa i to velikom serijom u posljednjoj četvrtini. Kroz tri četvrtine je uglavnom bio egal i susret je imao mnogo izjednačenja i izmjena vodstva.

No, u posljednjoj dionici Utah radi veću seriju i do kraja se odvaja, a Boston je pri 104:101 propustio nekoliko napada za priključak. Nakon toga više nije bilo šanse, Utah je susret mirno privela kraju te je slavila sa 117:109 i brzo se oporavila od poraza od Warriorsa i forme od tri poraza u četiri utakmice.

Bojan Bogdanović je na terenu proveo 29 minuta, ali nije bio pretjerano raspoložen. Iz igre je šutirao tek 3/9 (1/5 za tricu) te je uz pet bacanja zabio 12 poena, a uhvatio je šest skokova te je podijelio dvije asistencije. Rudy Gobert je imao 16 poena uz 12 skokova, a po poenima su momčad vodili bekovi.

Donovan Mitchell je ubacio 21, a Jordan Clarkson 20 poena. Kod Bostona je Jaylen Brown zabio 28, a imao je sedam asistencija. Poen više je ubacio Jayson Tatum.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!