Nogomet

Inzaghi: 'Protiv Bayerna ćemo uživati, ispunili smo svoj cilj'

Matej Kačan • srijeda, 17.03.2021.
Inzaghi: 'Protiv Bayerna ćemo uživati, ispunili smo svoj cilj'

Ako je vjerovati riječima Simeonea Inzaghija, Lazio će u uzvratni susret protiv Bayerna ući bez pritiska rezultata i vrlo opušteno...

Nogometaši Lazija su porazom od 4:1 u prvom susretu protiv Bayerna izgubili sve nade u prolazak u četvrtfinale Lige prvaka, a to znači da na uzvrat idu opušteno i pokušat će uživati na Allianz Areni. Trener Simeone Inzaghi je poručio da je prolaskom grupe Lazio ispunio svoj cilj u Ligi prvaka i pritiska više nema.

"Znamo koliko smo zadnjih godina radili da bi igrali utakmice poput ove, na prestižnom stadionu protiv ogromnog kluba. Cilj nam je bio proći u nokaut fazu po prvi put u 20 godina. To smo i napravili. Znamo da smo pogoršali nade u prolazak u četvrtfinale, ali ćemo odigrati što je najbolje moguće", kazao je.

Za Lazio je najveća motivacija osvjetlati obraz nakon teškog poraza i odigrati dobro protiv ekipe koja je branitelj naslova i ponajbolja momčad svijeta.

"Ići ćemo tamo i odigrati najbolju utakmicu jer nismo izgubili prije nego što smo se susreli s Bayernom. Želimo odigrati sjajnu utakmicu. Moramo odigrati dobro protiv prvaka Europe i svijeta. Moramo biti agresivni i odlučni, oni su sjajna ekipa koja je zaslužila sve te silne trofeje posljednjih godina", poručio je, pa nastavio:

"Remizirali smo u gostima u Dortmundu, Bruggeu i St. Peterburgu, ali smo zaslužili više. Bit će teško, ali ćemo igrati odlučno. Moramo uživati u svakom trenutku sutra, nadam se da će se to i ponoviti. Vrlo smo ambiciozni. Lazio nije igrao Ligu prvaka deset godina, ali se slažem da bi s više konstante trebali završavati među prva četiri u ligi. Znamo da nije lako, ispred nas su velike ekipe i Atalanta, ali moramo imati konstantu", poručio je Inzaghi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!