Nogomet

Oršić: 'Nismo previše razmišljali o okolnostima, naš je fokus na terenu'

Matej Kačan • srijeda, 17.03.2021.
Oršić: 'Nismo previše razmišljali o okolnostima, naš je fokus na terenu'
Foto: Pixsell

Mislav Oršić je također najavio susret protiv Tottenhama, a naglasio je da će Dinamo ići napadački po gol te da odlazak trenera nije utjecao na ekipu...

Jedan od najboljih igrača Dinama Mislav Oršić sjedio je uz trenera Damira Krznara na konferenciji za medije prije uzvrata protiv Tottenhama te je najavio jedan hrabriji Dinamo koji će ići po iznenađenje i golove. Također, naglasio je da presuda i odlazak Zorana Mamića nisu utjecali na ekipu.

"Ispred nas je velik izazov, prvu utakmicu smo izgubili 2:0 i ako želimo napraviti nešto više ćemo morati biti mnogo hrabriji prema naprijed. Moramo pokušati zabiti gol. Vidjet ćemo što ćemo napraviti, nažalost se još igra bez navijača. Sigurno bi nam bilo puno lakše na punom stadionu, ali se tome moramo prilagoditi i nadamo se da ćemo uspjeti dati sve od sebe", kazao je Oršić.

Oršić je u Londonu imao veliku šansu u prvim sekundama susreta koju je zapucao, a priznao je da je situaciju pogledao puno puta i da će reagirati bolje ako se opet otvori.

"Pogledao sam tu snimku puno puta. Nisam dobro reagirao u toj situaciji, ali se nadam da ću opet imati takvu šansu. Ponavljam, moramo biti hrabri i odlučni i sigurno ćemo imati svojih šansi i na nama je da ih iskoristimo."

Promjena na klupi ne znači i promjenu u filozofiji i načinu treninga jer je cijeli stožer uz Mamića bio vrlo dugo i Krznara igrači jako dobro poznaju.

"Znamo cijeli stručni stožer jako dugo, ostvarili smo jako puno. Kao što je Damir rekao, prate istu nogometnu filozofiju i ne vjerujem da će biti nekih velikih promjena, nastavit ćemo dobro raditi i nadam se da ćemo u budućnosti imati ovakve uspjehe."

Bio je ovo turbulentan početak tjedna za sve vezane uz Dinamo, ali igrači nisu previše davali pažnje presudi i radnjama svog bivšeg trenera van terena. Sav fokus je na terenu i Tottenhamu.

"Iskreno, nismo previše razmišljali o tome. Mi smo igrači i moramo se fokusirati na ono što se od nas očekuje na terenu. Maksimalno smo fokusirani na utakmicu i izazov i moramo pokušati izvući najbolje iz situacije", poručio je Oršić.

FOTO: Josip Regović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!