Ostali sportovi

Ana Đerek najbolja na otvaranju CRO-GYM lige

Sportnet, Mihaela Bradovski • subota, 20.03.2021.
Ana Đerek najbolja na otvaranju CRO-GYM lige

Poznati su članovi reprezentacije za Europsko prvenstvo u Baselu, a dvostruka hrvatska olimpijka, Ana Đerek, pobjedom je otvorila novu sezonu CRO-GYM lige...

Na prvom kolu održanom danas u osječkom Centru Sokol, Splićanka je slavila na parteru sa 12,850 bodova, a iza nje se smjestila aktualna juniorska viceprvakinja Europe na dvovisinskim ručama, Sara Šulekić koja je danas ukupno drugo mjesto izborila na gredi. Petra Furač bila je pak treća sa 11,500 bodova na gredi.

Ovo okupljanje bilo je i kontrolno za Europsko prvenstvo koje je u Bazelu na rasporedu od 21. do 25. travnja. Žensku reprezentaciju činit će tako Ana Đerek (GK Marjan), Tijana Korent (GK MZ Macan), Christina Zwicker (ZTD Hrvatski Sokol) i Sara Šulekić (ZTD Hrvatski Sokol) koja je kriterij izborila danas s odlično odrađenim višebojem.

Paralelno s djevojkama, kontrolni trening imala je i naša muška reprezentacija i to u Sportskom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću. Basel su već prije osigurali Tin Srbić (ZTD Hrvatski Sokol), Filip Ude (GK MZ Macan), Aurel Benović (GD Osijek-Žito) i Jakov Vlahek (ZTD Hrvatski Sokol), a danas su im se pridružili parteraš Filip Boroša (ZTD Hrvatski Sokol) i Marko Sambolec (GK MZ Macan) na konju s hvataljkama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!