Rukomet

Ivano Balić trebao bi postati prvi pomoćnik Hrvoja Horvata

Branimir Korać • ponedjeljak, 22.03.2021.
Ivano Balić trebao bi postati prvi pomoćnik Hrvoja Horvata
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Ivano Balić vraća se u hrvatsku rukometnu reprezentaciju. Više izvora tvrdi kako je stvar riješena i Balić bi trebao uskoro postati prvi pomoćnik Hrvoja Horvata...

Ivano Balić bio je uz Slavka Golužu i Hrvoja Horvata kandidat za nasljednika Line Červara, ali zbog nedostatka pottrebne trenerske dozvole, otpao je u startu. Međutim Balić se školuje i imat će sve potrebne dozvole te ga se očekuje nekad u budućnosti u funkciji izbornika.

Sada je tu Horvat, a kako saznaju 24sata, Ivano Balić priklljučit će se Horvatovom stožeru i preuzeti ulogu prvog pomoćnika.

Horvat dosad nije imao službeno prvog pomoćnika već mu je u toj ulozi pomagao sportski direktor reprezentacije Igor Vori. Vori će tako biti oslobođen tog dijela posla, ostale mu funkcija sportskog direktora, a s Horvatom će igru slagati Balić.

Kako doznaju 24sata, dolazak Balića u stožer reprezentacije je praktički gotova stvar, Ivano je pristao i do prve akcije reprezentacije trebao bi biti predstavljen kao prvi Horvatov pomoćnik.

Velikih natjecanja za Hrvatsku nema do početka iduće godine, ali ima obaveze na EHF Euro kupu gdje nastupa u društvu Španjolske, Slovačke i Mađarske.

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!