Nogomet

Lloris: 'Ne možemo si priuštiti da izgubimo bodove u Kazahstanu'

Mihaela Bradovski • subota, 27.03.2021.
Lloris: 'Ne možemo si priuštiti da izgubimo bodove u Kazahstanu'
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Francuska gostuje kod Kazahstana. Nakon remija u prvom kolu s Ukrajinom, Francuze zanima samo pobjeda.

Francuska je nastup u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo otvorila susretom protiv Ukrajine i remijem 1:1. Nakon starta koji ih nije zadovoljio, u drugom kolu gostuju u Kazahstanu i traže isključivo pobjedu.

"Cilj je uzeti što više bodova, Ukrajina nas je malo usporila i to je izazvalo puno razočaranja. Nisam zadovoljan uopće, uvijek smo dužni dati sve od sebe i boriti se za pobjedu. Morate se boriti za mjesto na Svjetskom prvenstvu, to neće doći samo od sebe. Kazahstan nema puno pobjeda, ali Belgija je nedavno ovdje imala dosta posla. Ne očekujte laganu utakmicu", poručio je Lloris.

Lloris upozorava da je u kvalifikacijama gubitrak svakog boda koban.

"Ne možemo si priuštiti da izgubimo još bodova. Naši protivnici nemaju što izgubiti, Francuska je svima veliki izazov. Kazahstan će nam sigurno probati otežati posao, na nama je da pronađemo odgovor. Ne možemo si priuštiti da izgubimo bodove u Kazahstanu", dodaje Lloris.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!