Nogomet

Pašalić: 'Osjećam se super i drago mi je zbog pogotka'

Jan Šneler • subota, 27.03.2021.
Pašalić: 'Osjećam se super i drago mi je zbog pogotka'
Foto: Pixsell

Svoj prvijenac u službenim utakmicama postigao je Mario Pašalić, a upravo taj pogodak donio je Hrvatskoj pobjedu protiv Cipra u drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo...

U svom 21. nastupu za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, veznjak Atalante Mario Pašalić postigao je svoj prvi pogodak u kompetitivnom susretu. Gol koji će sigurno pamtiti jer je donio pobjedu Hrvatskoj protiv Cipra.

Do sada je Pašalić zabijao Švicarskoj i Turskoj, a u drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo glavom je matirao vratara Cipra. Nakon samog susreta, Pašalić je istaknuo kako mu je jako sretan zbog pogotka koji je donio pobjedu Vatrenima.

"Nakon ozljede nema problema, super se osjećam i drago mi je da sam pogotkom pridonio pobjedi. Protiv Cipra sam debitirao 2014. godine, sada sam zabio i sretan sam zbog toga", rekao je strijelac pobjedničkog gola.

Susret nije tekao glatko, Hrvatska se mučila premda kao i protiv Slovenije, nije dozvolila protivniku da se razmaše i opasnije zaprijeti. Vatrene očekuje susret protiv Malte, a Pašalić vjeruje kako slijedi sličan ogled kao protiv Cipra.

"Očekivali smo da će biti teško, slično kao i protiv Slovenije. Suparnik se povukao, tražio prilike iz kontri. Sreća da smo zabili pogodak u prvom dijelu, ali u drugom poluvremenu smo malo usporili, sporije je išla lopta. Protiv Malte će biti slično ovome što igra Cipar. Moramo vidjeti gdje možemo popraviti stvari da to izgleda uvjerljivije", zaključio je Pašalić.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.03.2021. u 21:04
    Vrlo podcjenjen igrač, drago mi je zbog njega! :)
    Obrisan korisnik