Ostali sportovi

Ngannou nakon nokauta: 'Spreman sam za Jona Jonesa'

Matej Kačan • nedjelja, 28.03.2021.
Ngannou nakon nokauta: 'Spreman sam za Jona Jonesa'

Nakon što je nokautom svladao Stipu Miočića te je osvojio UFC pojas u teškoj kategoriji, Francis Ngannou je poručio da je spreman za borbu s Jonom Jonesom...

Kamerunac Francis Ngannou s 34 je godine postao UFC borac u teškoj kategoriji nakon što je nokautom u drugoj rundi oduzeo pojas Stipi Miočiću, a nakon najveće pobjede karijere je bio vrlo emotivan. U izjavi nakon meča je kazao da je ovo čekao cijeli život.

"Ne znam mogu li naći riječi za opisati to, ali osjećaj je nevjerojatan. Iako sam se borio i pobjeđivao, imao sam tu stvar u sebi koju nikada nisam oslobodio. Ovo je bilo obećanje koje sam dao samome sebi kad sam bio mlad, da jednog dana budem među najboljima i dokazati se onima koji sumnjaju u mene, da ću, ako dobijem priliku, učiniti nešto veliko i zbog toga sam ovdje. Radim kako bih bio velik", kazao je prvak.

UFC ima velike planove za njega jer mu sad slijedi borba protiv jedne od legendi ovog sporta, Jona Jonesa koji je možda i najveći UFC borac u srednjoj kategoriji, a za ovu borbu ide u kategoriju iznad.

"Prema mojem mišljenju, Jones je najveći svih vremena. To što će prijeći u tešku kategoriju je dobra stvar i izazov koji ću uzeti u obzir. To bi bio vrlo dobar izazov za mene i izgledao bi jako dobro u mom životopisu, ali ovaj put će on biti izazivač. Ja sam prvak. On dolazi i gleda prema meni. Bit ću spreman vrlo brzo, borit ću se u srpnju ili kolovozu. Spreman sam", poručio je Predator.

FOTO: Wikipedia

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!