Nogomet

Santos: 'Ronaldo će zauvijek zadržati kapetansku traku'

Matej Kačan • utorak, 30.03.2021.
Santos: 'Ronaldo će zauvijek zadržati kapetansku traku'

Iako je ružnom reakcijom bacio kapetansku traku na travnjak protiv Srbije, Cristiano Ronaldo će ostati portugalski kapetan, potvrdio je Fernando Santos...

Cristiano Ronaldo će ostati portugalski kapetan usprkos incidentu u Beogradu gdje je strgnuo i bacio svoju vrpcu nakon što mu nije priznat pogodak za 3:2 i pobjedu nad Srbijom. Ako se pita izbornika Fernanda Santosa, Ronaldova uloga nikad neće biti upitna.

Santos, Savez i momčad ne vide ništa sporno u Ronaldovom činu ina to ne gledaju kao na uvredu prema reprezentaciji, već kao protest i bijes prema sucima.

"Da, zadržat će kapetansku traku, zauvijek. Cristiano je nacionalni primjer. Da je uvrijedio svog izbornika, suigrače ili Savez u nepromišljenom stavu, onda bi o tome razgovarali. No, ništa takvo se nije dogodilo. Bio je to trenutak velike frustracije. Pričamo o igraču koji je nenadmašan u svojoj želji za pobjedom."

Svi su svjesni da je Ronaldo možda mogao i trebao reagirati drukčije, ali Portugalci s tim nemaju problema i ne vide razlog za kaznu.

"Nitko neće kazati da je to bila predivna reakcija, ali nema poante u razgovoru o tome hoće li Cristiano ostati kapetan. To je nešto oko čega želim biti vrlo jasan", poručio je Santos.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!