Nogomet

BiH namučila Francusku, Ukrajina kiksala protiv Kazahstana

Branimir Korać • srijeda, 31.03.2021.
BiH namučila Francusku, Ukrajina kiksala protiv Kazahstana

U skupini D za iznenađenje pobrinuo se Kazahstan koji je odnio bod iz Ukrajine. BiH je pružila jači otporFrancuskoj, ali nije došla do bodova...

Ukrajina je sjajno krenula u kvalifikacije i odnijela je bod s gostovanja u Francuskoj te je očekivala da će u naredna dva susreta biti još uspješnija i uzeti šest bodova. Međutim, ta dva susreta također je odigrala 1:1 i u konačnici s tri boda ukupno ne može biti zadovoljna.

Posebno boli zadnji kiks protiv Kazahstana, reprezentacije koja Ukrajini ne bi smjela stvarati probleme. Imali su Ukrajinci stvarno puno prilika, ali nisu ih iskoristili.

Poveli su u 20. minuti golom Romana Jaremčuka te se činilo da stvari idu svojim redom, međutim u 59. minuti Serikzan Mužikov poravnava na 1:1 i u konačnici donosi bod Kazahstanu.

Bosna i Hercegovina pružala je jak otpor Francuskoj, ali nije izdržala. Jedan gol u drugom dijelu za Francusku je bio tri boda vrijedan.

Jedini pogodak postigao je Antoine Griezmann koji je u 60. minuti ostao nečuvan u 16 metara i nakon dodavanja Rabiota zabio je za pobjedu.

U sastavu domaćina do 77. minute igrao je i Darko Todorović.

Skupina D, treće kolo:
Ukrajina - Kazahstan 1:1
BiH - Francuska 0:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!