Nogomet

Löw: 'Razočaranje je ogromno, bili smo umorni i bez odgovora na njihov duboki blok'

Matej Kačan • četvrtak, 01.04.2021.
Löw: 'Razočaranje je ogromno, bili smo umorni i bez odgovora na njihov duboki blok'

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije joachim Löw izrazio je veliko nezadovoljstvo i razočaranje predstavom svoje ekipe i porazom od Sjeverne Makedonije...

Sjeverna Makedonija je u Duisburgu šokirala nogometni svijet i Europu pobjedom nad Njemačkom kojoj je to prvi poraz u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo nakon 20 godina, a najviše je šokirala njemačkog izbornika Joachima Löwa.

Löw je bio vrlo razočaran nakon utakmice u kojoj su Nijemci zabili tek pogodak iz kaznenog udarca i iz igre nisu bili opasni, a kao jedan od većih razloga poraza je naglasio umor.

"Razočaranje je ogromno nakon ovakve utakmice. Jednostavno smo bili previše umorni. Nismo imali svježinu u akcijama, radili smo previše grešaka u igri prema naprijed. kad god bi zaigrali brže, postajali smo opasniji. Protivnik je čekao duboko u bloku, ali nismo pronašli rješenja za to. Sve u svemu, bilo je vrlo razočaravajuće", poručio je Löw.

Ovim je porazom Njemačka na trećem mjestu tablice u skupini J, zajedno sa svojim suparnikom od srijede koji ima bolji međusobni omjer na šest bodova. Na vrhu tablice se iznenađujuće našla Armenija s maksimalnih devet bodova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!